Társkereső utazás, ezustcsillag.hu - Társkeresés Természetesen Közösségben


Indulás Budapestről, a Blaha Lujza térről, a választott utazás napján hajnalban Folyamatos utazás Lendvára.

a legnagyobb franciaországban társkereső oldalak

Utatokat társkereső utazás rövid pihenőkkel szakítjátok majd meg. Lendvai Orchideafarm megtekintése Ennek ára külön fizetendő Ebéd: hamisíthatatlan falusi vendéglátás, borkóstolóval Ennek ára külön fizetendő Séta a dobrovnaki energia-erdőben És ami a lényeg: mindeközben sok, szintén társkeresésre nyitott emberrel töltheted az időt!

Az utazás részletei Ezt a buszt most kifejezetten azok számára indítják, akik szeretnek utazgatni, kirándulni, és nyitottak arra, hogy miközben e szenvedélyüknek hódolnak, barátokat, társat, esetleg szerelmet találjanak.

Az online társkeresés útvesztői – Randitippek Dr. Hevesi Krisztától

Társkereső utazás kérik, hogy kizárólag akkor jelentkezz, ha nyitott vagy a társkeresésre! Partnerünk cserébe megígéri, hogy egy teljes busznyi hasonló cipőben járó utastársad lesz, akik között jó eséllyel megtalálod, akit keresel.

website csevegés francia találkozó

Ha mégsem, egy vidám csapattal tölthetsz egy teljes napot, miközben csodaszép helyeken jártok, borkóstoláson vesztek részt, így a felhőtlen szórakozás is garantált.

A csapat a kora reggeli társkereső utazás követően, rövidebb pihenőkkel egyenesen Lendvára érkezik. A szlovén-magyar határtól mindössze néhány kilométerre található Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő kertészete.

Travel Friendz Hungarian

Az idelátogató turistának kialakítottak egy trópusi kertészetet, ahol négyszázféle trópusi növényt csodálhattok meg. Aki érdeklődik a növények iránt, vagy csak egyszerűen szereti megcsodálni a különleges virágokat, annak szinte kötelező életében legalább egyszer ellátogatni erre a különös helyre.

A gyűjtők nagy örömére nem csak nézelődni lehet, hanem orchidea vásárlásra is van lehetőség, a belépőhöz 2,5 EUR értékben vásárlási kupont kapnak a látogatók, ismerkedés olching kedvező áron juthatunk e gyönyörű növényekhez.

Csoportotokat helyi társkereső utazás kalauzolja végig egy nagyon informatív, magyar nyelvű tájékoztató keretében. Ezt követően hamisíthatatlan falusi vendéglátásban lesz részetek.

A házigazda igazi, bőbeszédű magyar ember, akinek szívügye, hogy a hozzá betérő vendégek étlen-szomjan ne távozzanak. Levest, svédasztalos főételt háromféle húsétel, köretek és salátákdesszertet kaptok majd. A házi borok — melyekből mindenki kedvére kóstolhat — garantálják a lazulást és a jó hangulatot.

Utazótársat keresek

Szigorúan antialkoholistákra pedig finom, házi bodzaszörp vár. A nagy dínomdánom után meglátogatjátok a közelben található Energia Parkot, ahol néhány éve energetikai pontokat találtak és jelöltek ki természetgyógyászok és bioenergetikusok. Azóta turisták tömegével érkeznek abban a reményben, hogy a földből sugárzó gyógyító energia kedvezően hat testükre és lelkükre egyaránt. Sokan arról számolnak be, hogy itt tartózkodásuk alkalmával rövid időn belül érezni kezdték a kedvező rezgéseket, mások szerint semmi különös energia nem érezhető itt.

Post navigation

Ezt mindenki beállítottsága és érzékenysége szerint döntse el maga, személyesen. Jelen esetben persze az sem gond, ha nem az Föld energia mezejétől, hanem a kellemes társaságtól érzitek a bizsergést.

fortuna menyasszony bochum

Rossz idő esetén e helyett a program helyett meglátogatjátok a Lendvai Vinárium kilátót. Egy dolog garantált: a nap végén nem fogod úgy érezni, hogy elfecsérelt idő volt az egész!

francois összekeveri a sebesség társkereső nő

Utatok során idegenvezető gondoskodik a jó hangulatról, valamint arról, hogy kicsit jobban megismerjétek egymást. Ha az egész nap nem lenne elegendő, hogy kiszemeltetekkel telefonszámot cseréljetek, ebben is segítenek!

Társkereső buszos utazás a lendvai orchideafarmra és Dobrovnakra

Az út végén mindenkit arra fogunk kérni, hogy írja le nekünk, ki az a csapatban, akit szimpatikusnak talált, és akivel a későbbiek során szívesen megismerkedne. Kölcsönös választás esetén, természetesen a Ti engedélyetekkel, néhány napon belül segítenek, hogy felvegyétek egymással a kapcsolatot.

oldalak regionális társkereső

Innentől kezdve azonban már a többi a Ti dolgotok!