Társkereső vicces


társkereső vicces

Keresem életem szerelmét,mert már sokat csalódtam eddig. Mindenféle szenvedélytől mentes,értelmes becsületes,kedves,humoros,dolgos pasi vagyok. Nincs nagy elvárásom, az első találkozás mindent el dönti úgyis,hogy meg van e a szikra két ember között. Komoly kapcsolatot keresek,saját gyereken nincs,de neked nem baj ha van.

társkereső vicces

Kiss Tamás41 társkereső Sziasztok! Életvidám, nem levelező partnert keresek, aki komoly elér nem bánja meg, ha szimpatikus, egyet keresek légy önmagaddal kielégülve!

társkereső vicces

Nagyon fiatalos vagyok, kösd fel a gatyád! Puszi mindenkinek. Tünde57 társkereső Én egy 70 társkereső vicces özvegy nyugdíjas nő vagyok Magyarhomorogon élek szeretném megtalálni korban hozzám illő tásramat hisz rossz egyedül.

Még önellátó vagyok vidám természetű ha szeretnél megismerni írj és válaszolok!!! Irénke77 társkereső Nem vagyok tökéletes,de tudom mitől szép az élet.

December Az orosz társkereső oldalak gyöngyszemei — vicces képek Ezek a megmosolyogtató fotók tuti feldobják a reggeled: egy orosz társkereső oldal regisztráltjai töltötték fel őket, abban a reményben, hogy rájuk talál a szerelem. Nem is értjük, hogy nem értek eddig célt.

Szerintem minden nap úgy kell élni,mintha nem lenne holnap. Tudom,hogy közösen mindent meg lehet oldani.

Társkereső viccek

Tartós kapcsolatot keresek,de egy barátnak is nagyon örülnék. Vannak gyermekeim,akit ez zavar,ne is írjon.

  • Északi- tenger újság ismerős
  • Társkereső szövegek vicces

Ami fontos nekem,az a vidámság,az őszinteség,és a tisztelet. Hiszem,hogy nincs olyan probléma,amit ne lehetne közösen megoldani.

Sándor63 éves Társkereső Békéscsaba Szia, Sándor vagyok, most nem tudtam egyéni bemutatkozást írni.