Társkeresés gyerekkel


A Padaam az egyedülálló szülők társkeresője.

Gyerekkel és gyerek nélkül is nehéz. Ami itt előny, az ott hátrány.

társkeresés gyerekkel

Számtalan szingli bejelöli a netes társkereső oldalakon, hogy csak gyermektelennel ismerkedne, a személyes találkozáson pedig az első kérdése arra irányul, hogy van-e a másik félnek kölyke.

Sokan még évesen is kizárják annak lehetőségét, hogy gyermekkel rendelkező féllel randizzanak, pedig ahogy haladunk előre a korban nemcsak a lehetőségeink szűkülnek arra, hogy saját gyerekünk legyen különösen a társkeresés gyerekkel esetébenhanem nagyobb valószínűséggel lesz minden második embernek már előző családja.

Seregnyi ember tervezi újra az életét 40 felé: ez az az időszak, amikor a as éveikben házasodtak közül rengetegen elválnak, mert nem tudnak új lendületet vinni a kapcsolatba, vagy kitör rajtuk a kapuzárási pánik.

A szakértők is afelé hajlanak, hogy gyermekkel nehezebb randizni. Főleg azok a szinglik, akiknek nincs saját gyerekük, elképzelni sem tudják, hogy milyen az élete annak, aki hozza-viszi a gyerekeit, leckét ellenőriz, uzsonnát csomagol, meccsre megy, tornazsákot pakol.

Nemcsak az időbeosztása nehezen összeegyeztethető a társkereséssel, de a fontossági társkeresés gyerekkel is egész máshogy alakul nála.

társkeresés gyerekkel

Érdekes azonban megvizsgálni a kérdést más szemszögből, lehet, hogy a gyerekkel társkeresők nem is gondolnák, hogy a gyerektelen es nőket ugyanúgy frusztrációk gyötrik, csak éppen más előjellel. Ahogy engem is megedzett az élet bizonyos területeken másokon pedig ugyanezek a dolgok hátráltatnak úgy a gyerekeseket casovani know, például már a szülés élménye, aztán a gyerekkel kapcsolatos összes öröm és aggódás Érzelmileg egy olyan ember, akinek már van gyereke pont az előbbiek miatt vajon többet tud nyújtani a kapcsolatban?

Vajon azok az emberek, akik sok mindent megéltek egy korábbi házasságban, nagyvonalúbban kezelik a számukra ismerős problémákat?

társkeresés gyerekkel

És hasonló embereket keresnek vagy tolerálják a "kezdőket"? És vajon a "kezdők" szívesebben választanak olyan embert, aki már tudja a tutit, mint olyat, akivel együtt kellene ezeket a dolgokat megélni? A nőtől elvárás, hogy érzelmes, családcentrikus stb.

társkeresés gyerekkel

Ha nincs gyereke 40 évesen, akkor selejtes? Társkeresés gyerekkel az foglalkoztat, hogy ha valaki "lemaradt" érzelmileg, mert a gyerekkorában hátrányt szenvedett, hogyan tudja behozni, bepótolni, ledolgozni ezt a hátrány?

Vagy ezek a lemaradások életünk végéig fennmaradnak?

társkeresés gyerekkel

Talán csak a pszichológusok maradnak optimisták, akik szerint ha valaki magabiztos, magas érzelmi IQ-val rendelkező, toleráns és alkalmazkodni képes ember, akkor előbb-utóbb megtalálja a párját, akár gyerekkel, akár gyerek nélkül vág neki a társkeresésnek.