Valentin társkereső


Társkereső közlemény Stílusterápia — avagy Nőiség újratöltve!

single üdülés hó meet valami

Ha kell egy kis kényeztetés…. A stílusos és magabiztos megjelenés alapja a tudatosságban és önazonosságban rejlik.

Puafesztivál Jimmi - Csajozási tanácsai #1

A kiscsoportos szín, stílus- és sminktanácsadás során megismerheted az adottságaidat: a színeket, amelyektől ragyog az arcod, a testalkatodhoz illő fazonokat, szabásvonalakat, az arc- és szemformádat legszebben kiemelő sminket. A közösen eltöltött óra után rengeteg új információval lehetsz gazdagabb, amelyek alkalmazásával azonnali pozitív változást érhetsz el az életedben.

Míg előbbi fájdalmas, utóbbi inkább csak szimplán bosszantó. Hiszen nem elég, hogy az ember egyedül van, még bele is törlik az orrát ebbe a ténybe úton-útfélen. Egyébként is a társadalmunk mindenhonnan azt sugározza, hogy ha nincs senkid, akkor nem is vagy ember, boldog meg pláne nem is lehetsz. Így lesz a Valentin-nap gyásznap a társkeresőknek. A helyzet az, hogy a Valentin-nap nem csupán a társkeresőket, de a párok nagy részét főleg a férfiakat is roppantul idegesíti.

Ez már a harmadik alkalom, hogy megszervezzük a hölgyeknek a programot. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen a jelentkezők két nagyszerű szakember segítségével sajátíthatják el a tökéletes stílus fortélyait, legyen szó sminkelésről, vagy öltözködésről.

ülés közötti lány barátság társkereső 60+

A lányok, Gina és Zita nagy tapasztalattal rendelkeznek abban, hogy különleges szemmel lássák a hölgyeket, kinek, mi áll jól, ki, hogyan hangsúlyozhatja erősségeit. Az eddigi valentin társkereső alapján nem csak a stílustanácsadás rájuk szabott prakrikáival, de jó adag önbizalommal is felvértezve távoztak.

Tudja meg, mi történik Fejér megyében — programok, rendezvények, bulik, koncertek, sportesemények. Böngésszen és válogasson! Gyász Mély fájdalommal tudatjuk, hogy

Egy magabiztos nőnél pedig nincs csodálatosabb! Jó volt együtt lenni, Nőnek lenni!

nagyon kutatási férfi allocine eredeti becenevet társkereső

Várunk szeretettel - Jelentkezz és foglald le a helyedet!