Világtalálkozója oldalak. Вход на Facebook | Facebook


A találkozó fővédnöke: Dr. Altorjay István, a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetségének elnöke A MOVT célkitűzése és küldetése: Ennek a maga nemében egyedülálló világtalálkozónak több célja van, egyrészt a Nagyvilágban szétszóródott és a Kárpát-medencében élő magyar orvosok kapcsolatainak elmélyítése, az elmúlt évtizedek magyar közreműködéssel létrejött korszakalkotó, jelentős eredményeinek felmutatása, a nemzetközi vívmányok hazai meghonosítása és lehetőségeinek megvitatása.

világtalálkozója oldalak női megismerni barcelona

A világtalálkozó üzeneteit a szervezők egy állásfoglalásban kívánják összegezni, ehhez kérjük valamennyi résztvevő magyar orvoskolléga összefogását és aktív közreműködését! A személyes részvétel igazolt COVID elleni vakcinálás után vagy fertőzésen való átesettséget igazoló hiteles dokumentummal lehetséges!

világtalálkozója oldalak volt ingyenes társkereső

A programban terveink szerint felkért plenáris referátumok 20 perc és bejelentett előadások 10 perc szerepelnének, az utóbbiakat a következő témakörökből várnánk: — kiemelkedő klinikai és kutatási eredmények, — külföldön szerzett tapasztalatok, — a magyar orvosképzés és egészségügy külföldön kamatoztatott értékei, — a világtalálkozója oldalak orvosképzés és egészségügy fejlődését szolgáló javaslatok. Regisztráció: www.

világtalálkozója oldalak keresés nő lavaltrie