Wolfsburg ismerősök. BL-selejtezőbeli ismerősök a Fradinak és a CFR-nek


Kategória: Mindennapi élet by editpuskas Ha valakinek gyerekei vannak, vagy nincsenek, csak ő van, tudja, hogy olykor eltűnnek dolgok.

VfL Wolfsburg - 1. FC Köln - 1-0 - Highlights - Matchday 27 – Bundesliga 2020/21

Néhány elveszett holmiról írtam már korábban. Példának okáért a gimi elkezdésekor rejtélyesen eltűnt kajajegy, valamint a buszon hagyott kabát esetéről, vagy a suliban eltűnt, majd megkerült kardigánról. Mindhárom meglett később.

Talán éppen ezért a hazaiaknak egy kis helyzeti előnyük is volt az ismerős környezeten felül, mivel ők már hozzá voltak szokva ehhez a zord időjáráshoz. Az első játékrész eléggé eseménytelenül telt. Gól nem született, így a döntés megmaradt a második félidőre.

A kabát ugye még másnap, mert leadták a talált tárgyak osztályán, és némi telefon, időpontegyeztetés, kabát megtekintés, majd kiválasztás utána a kabát hazakerült. A kardigán is egy fél év múlva a suliban, a talált tárgyak között, mondjuk addigra pont kinőtte az érintett gyerek, de mindegy, akkor is meglett.

BL-selejtezőbeli ismerősök a Fradinak és a CFR-nek

A kajajegy is előkerült, majd két évvel később, amikor wolfsburg ismerősök nagyobbik íróasztalát, a régi íróasztal lába alá csúszott be, és ott lakott, egészen addig, amíg arrébb nem toltam az asztalt. Tehát a gyerek otthon hagyta el.

wolfsburg ismerősök

Persze ezt a kajajegyet már nem lehetett felhasználni, de akkor kapott helyette másikat. Amiről nem meséltem, ha jól emlékszem, az kisebbik kabátja.

A Fradi számára ismerős csapat játszik nemzetközi meccset a Puskás Arénában

Ha mégis írtam már, akkor most ismétlem önmagam. Ráfoghatnám a gyerekre, de valójában ezt a kabátot én hagytam el. Uszodába vittem edzésre kisebbiket, aki nálam hagyta a farmerdzsekijét, mondván nem viszi be az öltözőbe, mert véletlen otthagyja, nem hagyta ott, de én szépen otthagytam wolfsburg ismerősök szék támlájára akasztva. Sebaj, úgyis járunk az uszodába hetente legalább kétszer, majd rákérdezünk.

Így is lett. Ki kellett töltenünk wolfsburg ismerősök papírt, megadni egy telefonszámot, ahol értesíthetnek bennünket, ha a leírásnak megfelelő holmit találnak.

Én egyébként úgy képzelném, hogy van az uszodában egy doboz, tároló, helyiség, akármi, ahová a megtalált holmikat teszik, majd amikor valaki érdeklődik, akkor az információs pultánl szolgálatot teljesítő alkalmazott megnézi, hogy talál-e valami hasonlót. Nem, ez túl bonyolult.

Wolfsburg | Élet a határon túl

Az ember kitölt egy cetlit, leírást ad az eltűnt holmiról, majd várja a telefont, amiben értesítik, hogy találtak valamit, ami az, vagy nem, majd be kell menni és megnézni, és ha az, akkor már lehet is vinni. Az uszodából jó két hét múlva telefonáltak is, hogy van ott egy olyan dzseki, amit mi keresünk. Az elkóborolt dzseki farmerből volt, halvány narancssárga színű, és az a mindig menő átgombolós, jelen esetben átcipzárolós fazon.

wolfsburg ismerősök

Kisebbik nagyon rég vágyott egy wolfsburg ismerősök, csak bőrből, némi szegeccsel, azonban a szülei nem óhajtottak kiadni annyi pénzt egy dzsekire amennyit kisebbik adott volna ki, így a gyermek anyukája a gyermek megkérdezése nélkül vett egy dzsekit, mert szerinte az tök jó.

Nem tudom, hogy kisebbik valójában örült-e annak, hogy elhagytam a kabátját, de többször megemlítette, hogy neki azért kéne egy ilyen tavaszi jellegű, mert ami társkereső egyetlen douai, az meleg, nem szép, kinőtte, jajj de szorít a vállánál, nem is fekete, nem is bőr, nem is az a fazon, meg wolfsburg ismerősök se ő hagyta el, de nem jött be a számítása, mert jött a telefon az uszodából.

Eltelt két vagy három hét, de meglett. Megálltunk az uszi előtt, de mivel nem volt hely a parkolóban így egy kicsit a tilosban álltunk meg, a Zuram közölte, hogy ők bemennek a kabátért, én meg maradjak a kocsiban, ha valaki fájlalja, hogy ott állunk, guruljak tovább.

BL: Moszkvai győzelmével élen a Wolfsburg

Kisvártatva apukája és a gyerek kijöttek az usziból, dzseki sehol. Muszáj voltam megkérdezni, hogy mégis mi történt, mire gyerek közölte, hogy az nem az a kabát volt, mert olyan volt, de nem stimmelt a márkája, mert a gyerek szerint neki erstingses volt, az uszodai viszont céundás volt.

Amúgy pont olyan volt, de hát akkor se stimmelt. Itt már éreztem, hogy a szokottnál mérgesebb kezdek lenni.

Jakabfi Zsanett csapata, a Wolfsburg a legjobb női klub

Mondtam, hogy egyébként céundás volt a kabátja, tehát az a kabát, az a kabát volt. A Zuram mondta, hogy ő mánpedig nem megy vissza, belőle ne csináljunk bolondot, mert hogy néz az ki, hogy visszamegy, és azt mondja, hogy az az a kabát, csak a gyerek nem tudja mit hord, és az apja se. A wolfsburg ismerősök zseni, mert kapott egy új dzsekit, olyat, amilyet szeretett wolfsburg ismerősök, igaz nem bőrt, és nem oly drágát, de ez tetszett neki.

Oh, hát itt még wolfsburg ismerősök vége a történetnek. Ezt mi tudtuk, hogy megvan, csak mégse volt meg, illetve igen, de nem úgy, és mi már lemondtunk arról a dzsekiről. Mondtam a gyereknekhogy a következő edzésnél odamegy, elkéri a kabátot, és tök mindegy milyen a kabát, ha nem az övé akkor is hozza el.

wolfsburg ismerősök

Persze tudtam, hogy az övé, de nem mertem arra hagyatkozni, hogy ő mit hisz, még akkor se, ha már a vágyott kabátot megkapta. Két nappal később a nem szeretett dzseki is hazakerült, amit egyébként sokkal többször hord, mint a feketét, de ez nem is fontos.

Az uszoda nagyon jó terep a dolgok elveszítésére, mert nagyobbik a nyakláncát hagyta ott. A menet ugyanaz, papír kitölt, személyleírást ad, telefont vár. Sajnos azonban ebben az esetben wolfsburg ismerősök jött telefon, és hiába érdeklődtünk többször is a nyaklánc nem került házas 33 találkozó. A következő elhagyás is nagyobbik nevéhez köthető, aki a buszbérletét hagyta el, nem tudja hol.

Több verziója is volt, hogy hol hagyta el, és a nap végére már teljesen biztos volt benne, hogy az iskolában. A buszbérletet a várostól kapják a gyerekek, amennyiben wolfsburg ismerősök km-nél messzebb laknak az iskolától.

A bérlet névre szóló, fényképes, csak tanítási időben érvényes, és bizonyos esetekben diákigazolványként is szolgál, mert egyébként itt olyat nem adnak, viszont a moziban a diákjegyhez elfogadják, már ha kérik, nem szokták. Nem tudom mi van azokkal a gyerekekkel, akik nem laknak elég messze a sulitól, de ők is biztos megoldják valahogy, mind az flörtöl osztályban járást, mind pedig a mozizást. Nagyobbik teljesen biztos volt benne, hogy a suliban maradt a bérlete, és abban is, hogy biztosan meglesz, mert biztos leadták a portásnál.