Cigany tarskereso


Én,cigány vagyok.

cigany tarskereso

Tudom,hogy némely cigány származású ember,túlőtt azon a bizonyos határon,és gyalázatosságokat követ el cigány,és nem cigány embertársaival szemben. Pál apostol titushoz írt levele E bizonyság igaz:Annakokáért fedd őket kímélés nélkül,hogy a hitben épek legyenek.

cigany tarskereso

Nekem,a bibliából,ez az egyik legkedvesebb idézetem. Cigány vagyok,tisztában cigany tarskereso sok mindennel,de attól még nem vagyok személyválogató,hogy bizonyos erkölcstelen életmódú egyéneket legszívesebben javító-nevelő intézetbe küldenék Jézus,egyébként ilyent is mondott:Jaj néktek képmutató írástudók,és farizeusok Szóval,ha bátran,és nyíltan kimondjuk az igazságot,attól még nem leszünk személyválogatók,hanem:inkább igazságosak.

De vajon van-e valódi igény egy ilyen szolgáltatásra? A számok beszédesek: egy friss kutatásból kiderült, a cigányság közel fele ismerkedik az interneten. Arra a kérdésre pedig, hogy szintén roma társat keresnek-e maguk mellé, a megkérdezettek közel fele válaszolt igennel. A bejegyzés megtekintése az Instagramon?

A jó nők szinte kivétel nélkül erre cigany tarskereso. Szóval ha nő kell szerezz sok pénzt. És ami a legszomorúbb: már keresztényeknél is ez a tapasztalatom.

cigany tarskereso

Senki sem tehet róla, hogy milyen embernek születik, arról viszont igen, hogy éli az életét. Én nem vagyok cigány, ennek ellenére elég sötét böröm van, és bizony sok atrocitás ért emiatt kiskoromba.

klikk társkereső neve boyka

A romákkal való előitéletek pedig nem a semmiből alakultak ki, gondolj csak bele. Ha azt akarják a cigányok hogy őket is úgy kezeljék mint a fehéreket, akkor saját magatoknak kell elitélnetek a bünőző és lopó testvéreiteket. Mondok egy szemléletes példát: Én sportmotorozok.

cigany tarskereso

Egyetlen esélyünk ,hogy megváltoztassuk ezt a képet az emberek fejében ha mi magunk közösitjük ki magunk közül az olyan motorosokat, mint pl. Kapizsgálod a lényeget?

Persze keresztényként nem lehet személyválogató az ember, mer Jézus se volt az!

cigany tarskereso