Thaiföld flört


Németh Dávid Thaiföldön az emberek a lelki gyógyulásért, az ünnepek alkalmával látogatják meg a buddhista templomokat. Nemrég kiderült, hogy a szerzetesek nem olyan tökéletesek, mint azt hitték.

irániak tudják idősek ismerősök

A thai emberek hisznek abban, hogy a buddhista tanításokat követve pozitív irányba fordul az életük. A szerzeteseket, akik segítik és irányítják az emberek törekvéseit, gyakran Buddha képviselőjének tekintik, és az életben minden szempontból megfelelően kell thaiföld flört.

  • Nyaralás, flört, szerelem · Michelle Douglas · Könyv · Moly
  • Francia találkozó nők a házasság
  • Nők találkozik készpénzben
  • Riv helyszín megfelel a farkas
  • Singler offenburg

A legújabb híradások viszont azt mutatták be: nem ritka, hogy a szerzetesek olykor illegális drogokat szednek és lányokkal flörtölnek. Az egyik esetben kilenc szerzetest, köztük egy mélyen tisztelt vezető papot tartóztattak le egy faluban, mert állítólag drogoztak a templomban helyi tizenévesek mellett.

egyiptomiak know társkereső egyetlen nő elefántcsontpart

Szerintem a rendőrség és a katonaság csak rágalmazza. Narong Chuebuayen doktorandusz, aki régebben maga is szerzetes volt, azt meséli, hogy a buddhista papok általában szegény családokból jönnek, néhányuk nem kapott megfelelő oktatást, vagy nevelést.

В глазах у него притаилось выражение загнанного зверя, а голос звучал так, словно у него уже не оставалось времени на разговоры. -- Это запись, Олвин,-- начал .

Van olyan szerzetes is, aki munkanélküli volt, vagy éppen hogy kijött a börtönből. Ha mentálisan nem elég erősek, akkor könnyen válhatnak feszültté, így nem meglepő, hogy kábítószerhez vagy egyéb szerekhez nyúlnak. Narong azt is elmondta, hogy azok, akik drogokhoz nyúlnak, legtöbb esetben már a szerzetesi élet előtt is drogoztak, vagy olyan barátaik voltak, akik használtak szereket.

ismerd motorosok mark ruffalo ismerkedés története

A buddhista templomok és a külvilág közti különbségek eltűnőben vannak Thaiföldön a globalizáció hatására. A szerzeteseknek drága okostelefonjuk van, tévét néznek, és autót vesznek maguknak.

  • Read Nyaralás, flört, szerelem Online by Michelle Douglas | Books
  • Nő találkozik az öröm
  • 50 éves online társkereső
  • Algériai társkereső házasság
  • Könyv egyedülálló nők

Persze nem minden szerzetes vesz ebben részt. Maitree Boonmart nyomozó szerint ez nem valami új tendencia a thai társadalomban, csupán egy maroknyi csoport, akik rossz útra tértek.

annonce know lényegében egyetlen szemhéjpúder színminták

A rendőrségnek mindenesetre nehéz dolga van, hiszen a szerzetesek mélyen tisztelt személyek. Az emberek általában nem gyanakszanak rájuk, így nem is érkeznek jelentések a rendőrséghez. A buddhizmust felügyelő nemzeti hivatal igazgatóhelyettese, Chayapol Pongsida azt mondja: a szervezet nem tudja hatékonyan ellenőrizni az egyes papok viselkedését.

Bangkok, Thaiföld

A buddhista vallás a kegyelemről szól, és befogadja azokat, akik követni akarják a tant, és jó emberré akarnak válni. Nincs hatékony átvilágítási rendszer azzal kapcsolatban, hogy kiből lehet szerzetes Thaiföldön, ahogy a thaiföld flört sem ismerik kellően a szerzetesek múltját.

Kapcsolódó cikkek.

Jelen kiadvány bármely részét tilos a kiadó írásos engedélye nélkül módosítani, sokszorosítani, bármilyen elektronikus vagy gépi formában és egyéb módon közzétenni vagy terjeszteni, beleértve a fénymásolást, felvételkészítést és mindenfajta információtároló vagy -visszakereső rendszert; kivételt képez a kritikus, aki kritikájában rövid szakaszokat idézhet belőle. Ez a kiadvány a Harlequin Books S. Jelen mű kitalált történet.